Ceramica utilitara ClayPlay

Ceramica Utilitara ClayPlay

In atelierul nostru se lucreaza dupa inspiratie 🙂 Nu ne place sa facem produse de serie, asa ca la noi veti gasi ceramica unicat cu inspiratie din sufletele noastre.

Folosim mai multe tipuri de argila, ba chiar le si combinam. Argila rosie, argila alba si argila neagra. Culoarea se refera la culoarea finala a unui obiect dupa ardere. Este un pic de magie la mijloc, iar daca ne veti trece pragul puteti deveni si voi magicieni!

Vasele sunt pictate cu engobe, pigmenti naturali, care pot fi aplicate inainte sau dupa prima ardere. Noua ne plac culorile, asa ca veti vedea multe obiecte viu colorate, pline de veselie.

Apoi urmeaza glazurarea, smaltuirea – in termeni mai populari, care acopera obiectul creat un strat lucios, precum sticla, ceea ce ii confera ceramicii calitatea de “a tine apa”, cum spunem noi. Adica, apa din vaza nu va trece prin peretii vasului si nu ne va pata mobila. Glazurile sunt si ele colorate, simple sau cu efect, si sunt sute de technici de a lucra cu ele.

Nu folosim nici un fel de material toxic, asa ca, puteti savura o ciorbita sau bea un vin bun intr-un vas facut de noi.

Ideea este ca, in final, obtinem un produs finit, la fel sau diferit de ceea ce ne-am propus, insa cu siguranta ne incanta ochii si sufletul!

Mai jos sunt cateva fotografii cu produsele noastre, departe de a fi perfecte. Insa, credem noi, ca perfectiunea exisat doar in ochii privitorului!

Le puteti achiziona online, sau cel mai bine, va asteptam la atelier. Ceea ce este in poze poate sa mai fie pe rafturile noastre sau nu, iar cand avem timp, putem realiza si obiecte inspirate din visurile voastre! Cu putin curaj, le puteti realiza si voi!